de fleurigste aankleding van uw fiets door hofleverancier Frissen Pieters.

HUWELIJK

Met bloemen maakt u uw huwelijk compleet. Wij helpen u graag met de samenstelling van uw bruidsboeket, maar ook  kunnen we uw hele huwelijk in stijl decoreren. Denk aan corsages voor de bruiloftsgasten, een bloemstuk voor op de auto en aankleding van de huwelijkslocatie en versiering van de tafels.

GEBOORTE

We kunnen jullie helpen bij de styling van jullie kraamfeest. Met passende bloemen zorgen we voor een prachtige decoratie van de ruimte, tafel of tuin. Wij nemen de bloemenstyling graag uit handen.

COMMUNIE / LENTEFEEST

Viert  jouw oogappel binnenkort zijn/haar communie of lentefeest. Met bloemen maak je deze speciale dag helemaal af. Denk aan een bloemenhaarband, bloemdecoraties voor op de tafel, een bloemenguirlande / poort.

FEESTEN

Heeft u iets te vieren? Een jubileum, verjaardag of een bedrijfsevenement? Met onze bloemcreaties stylen we uw feest in geur en kleur. Tafeldecoraties, bloemversiering, bloemenboog bij de entree. We bespreken graag de mogelijkheden.

 

Wit u een afspraak maken om uw wensen te bespreken? Gebruik dan het onderstaand formulier om uw vraag te stellen. U kunt ook altijd even bellen / mailen.