Des Pots

We worstelen nog steeds met de vraag : spreken we ‘Des Pots’ uit op z'n Nederlands of op z’n Frans ? Het maakt eigenlijk niks uit, want de naam Des Pots is een begrip in binnen-en buitenland.

Nel & Gerard

In het Brabantse Best kopen we wekelijks de prachtig ontworpen interieuraccessoires ,veelal ontworpen door Nel Bierings eigenaresse van Des Pots samen met haar man Gerard.

Zo’n 30 jaar geleden begonnen Nel en Gerard hun bedrijf in Best na in de voorafgaande jaren ontzettend veel van de wereld te hebben gezien. Al die ervaringen en indrukken hebben Nel doen besluiten om prachtige objecten te maken geïnspireerd op de natuur zoals bijvoorbeeld de bekende citroenen-en aardbeienpotten of de zeëgelvazen en tulpenpotten.

Gedurfd,
artistiek .

Buitengewoon

Om de exclusiviteit te waarborgen worden de producten niet in webshops verkocht. Voor productinformatie kunt u ons bellen of een e-mail sturen. Tevens kunnen we het merendeel van de collectie Des Pots bezorgen.


De oudste
bloemenzaak
van Nederland

Daar is er maar één van en die staat in Maastricht. Opgericht door het echtpaar Frissen-Pieters in 1847, wordt het bedrijf nu geleid door Michel Smeets en zijn echtgenote Loes Palant. Zij vormen alweer de vijfde generatie.

Ons verhaal