FRESH FLOWERS

Print

 

De Frissen Pieters stylisten creëren de meest prachtige boeketten uit een uit een breed scala van dagverse bloemen. Van fleurig tot klassiek of losjes gebonden. Ons assortiment bloemen wisselt met de seizoenen mee. Uiteraard houden wij hier met de kleurstelling van de boeketten rekening mee. Of u nu een mooi boeket zoekt voor bij thuis of u zoekt een boeket voor een feestelijke gelegenheid, wij zorgen ervoor dat u kunt genieten van een boeket dat past bij de sfeer en gelegenheid waarvoor het bedoeld is.

Natuurlijk kunt u ook samen met ons een eigen boeket samenstellen uit de BLOOMBAR waar we elke dag vele verse soorten bloemen kunt plukken. Wij kopen de bloemen rechtstreeks in op de veiling zodat u kunt rekenen op de beste kwaliteit. Naast de bloemen bieden we ook vele bladsoorten en takken aan die verwerkt worden in de boeketten. De keuze in boeketten is gevarieërd op groep, gemengd of eenzijdig en staan elke dag vers voor u klaar.

Abonneer u zelf op het FRESH FLOWER abonnement of geef iemand een FRESH FLOWER abonnement cadeau. Van te voren spreken we een bedrag af waarvoor u wekelijks / maandelijks een prachtig boeket in een wisselende vaas ontvangt. Zo bent u altijd verzekerd van een fleurig boeket in huis. 

EENMALIG BESTELLEN
Kies een van de boeketten uit de webwinkel en we bezorgen uw boeket wanneer u wilt.