GREEN OFFICE

Print

 

Tover uw bedrijf of kantoor om tot een plek waar u en uw werknemers zich prettig voelen. Een GREEN OFFICE stimuleert uw werknemers bewust en onbewust het beste uit zichzelf te halen. Door de betere isolatie van gebouwen en het gebruik van complexe schoonmaak producten en apparatuur in uw kantoor is de lucht in een werkomgeving over het algemeen 5 tot 10 keer meer vervuild dan buitenlucht. Dat is niet echt gezond. Beter ventileren is een must, maar daarnaast bieden planten een hele goede oplossing. Planten filteren de lucht en zetten CO2 om in zuurstof. Daarnaast zorgen ze voor een een goede luchtvochtigheid en geven ze je een gelukkig gevoel. Onderzoek aan de Universiteit van Surrey in Engeland heeft aangetoond dat mensen in een ruimte met planten veel minder gespannen een taak konden uitvoeren dan een groep mensen die de taak uitvoerden in een ruimte zonder groen.

FRISSEN PIETERS levert maatwerk passend bij de stijl van het interieur en passend bij de filosofie van uw bedrijf. Om de keuze gemakkelijker te maken doen we uw minstens 2 voorstellen en nemen we u mee naar de mooiste showrooms en kwekerijen. Zo kunt u met eigen ogen zien wat het effect in uw bedrijf zal zijn. Wij garanderen het beste op het gebied van design, materialen en kwaliteit. 

MAAK EEN AFSPRAAK
Wilt u uw bedrijf ook een groene boost geven? Vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om te bespreken wat GREEN OFFICE voor uw bedrijf kan betekenen.