BLOOMING EVENTS | HUWELIJK

Print

HUWELIJK
Bloemen op een bruiloft zijn een eeuwenlange traditie. Niet alleen voor in de trouwzaal en als tafeldecoratie, maar natuurlijk ook het bruidsboeket. Volgens de etiquette zoekt de bruidegom een bruidsboeket uit en neemt de kosten voor zijn rekening. Hij overhandigt dat boeket op de dag van het huwelijk aan zijn aanstaande. In de huidige tijd geldt dat de bruiden steeds vaker betrokken zijn bij samenstelling van bruidsboeketten. Bovendien zijn bloemen voor de bruid niet meer altijd samengebonden tot boeket. Er zijn zoveel prachtige mogelijkheden! Gaat u trouwen? Frissen Pieters helpt u graag bij de samenstelling van uw boeket en doet u graag ideeën aan de hand met tips en illustraties. Naast advies over uw persoonlijke bruidsboeket kan de Frissen Pieters u tips aan de hand doen over corsages voor uw aanstaande en uw bruiloftsgasten, een bloemstuk voor de auto en aankleding van uw trouwlocatie. Met bloemen maakt u uw huwelijk compleet!

AFSPRAAK MAKEN
Wilt u een afspraak maken om te bespreken wat uw wensen zijn? Gebruik dan het onderstaande formulier om aan te geven wanneer u graag bij ons langs wilt komen.

  • Wilt u een afspraak maken zodat wij samen uw wensen kunnen doornemen? Laat hieronder weten op welke dag u kunt met daarbij het tijdstip.
  • :